Ghid turistic Albuquerque

Recomandat pentru: muzee, relaxare, plimbari in aer liber, divertisment, stiinta, centre culturale, cultura

Despre Albuquerque

Albuquerque este cel mai mare oras din statul New Mexico, Statele Unite ale Americii. Acesta este sediul comitatului Bernalillo County si este situat in partea centrala a statului, de-a lungul raului Rio Grande. Albuquerque este o baza ideala pentru a explora minunatele locuri ale acestui stat. Dar si orasul in sine are cateva obiective interesante de vizitat. Albuquerque este capitala de facto a New Mexico, fiind cel mai mare oras din stat, cel mai aglomerat si cel mai modern.

Centrul orasului este Old Town (Centrul Istoric). Aici, o sa puteti admira biserica San Felipe de Neri. Centrul orasului are multe cladiri istorice, inclusiv un fost hotel Hilton. Partea de vest a orasului Albuquerque se extinde inca. O excursie cu tramvaiul aerian Sandia Peak va va transporta mai sus de canioanele adanci; in zilele senine veti putea admira peste 15.000 de kilometri patrati de peisaj magic.

Probabil partea cea mai impresionanta intr-o vacanta la Albuquerque este autenticitatea locuitorilor sai. Acest fapt fiind datorat mixului de populatie: spanioli, nativ american, asiatici, afro-americani, caucazieni, hispanici. Acest amestec bogat de medii si culturi intensifica minunile pe care le are de oferit Albuquerque - in muzica, manifestari si activitati culturale, arta culinara, cumparaturi si divertisment. Puteti vizita Albuquerque de zeci foarte multe ori si inca veti gasi lucruri noi de facut si locuri de explorat.

Albuquerque