Informatii utile Albuquerque

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -07:00

Albuquerque este recunoscuta pentru


muzee
relaxare
plimbari in aer liber
divertisment
stiinta
cultura

Cand este indicat sa vizitati orasul Albuquerque

Albuquerque are in general un climat cald, uscat. Primavara este soare si vant, cu toate ca temperaturile pe timp de noapte poate fi reci. Verile sunt foarte calde si uscate, dar conditiile musonice se dezvolta in iulie sau august si produc furtuni de scurta durata. Toamna este incantatoare, cu temperaturi confortabile. Iarna poate fi furtunoasa, cu minimele sub punctul de inghet.

Temperaturi medii lunare in Albuquerque, America

Albuquerque are cei mai multi vizitatori in timpul verii. Dar chiar si in sezonul de varf, orasul nu este foarte scump. Nici nu este niciodata prea aglomerat, desi este recomandat sa rezervati cazarea, cu cateva luni inainte. In primele doua saptamani ale lunii octombrie-tarifele sunt la fel de mari sau mai mari decat vara.

Ce sa luati in bagaj

Albuquerque este un oras casual. Din bagajul dumneavoastra, in functie de anotimp, nu trebuie sa lipseasca: pantalonii scurti, tricouri si sandale. Nu uitati sa luati si un pulover, chiar daca mergeti vara. O camera foto bine utilata va va ajuta sa pastrati in memorie aceasta vacanta.

Shopping in Albuquerque

Pentru cumparaturi vizitati Mall Cottonwood; acesta este cel mai mare mall din New Mexico. Deschis in 1994, acest mall are o multime de magazine care ofera tot ceea ce va puteti dori. Gasiti chilipiruri in locuri cum ar fi Old Navy, Macy, Victoria Secret, JC Penney, Cache, Forever 21, Sears, The Body Shop, si Limited.