Informatii utile Annapolis

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Annapolis este recunoscuta pentru


cladiri administrative
casa memoriala
istorie
cultura
monumente
stiinta

Cand este indicat sa vizitati orasul Annapolis

Vara, clima din Annapolis este usoara si calda. Iulie este cea mai calda luna, si, de asemenea, luna cea mai ploioasa alaturi de luna august. In timpul iernii vremea tinde sa fie moderata, desi cu cateva zile foarte reci. Ianuarie este luna cea mai rece si rareori ninge. Primavara si toamna vremea este frumoasa, aceste doua anotimpuri fiind cele recomandate pentru un sejur in Annapolis.

Temperaturi medii lunare in Annapolis, America

Ce sa luati in bagaj

Vara si toamna includeti in bagajul dumneavoastra haine pe care sa le purtati in straturi, pantofi confortabili si o umbrela. Este necesar ca bagajul sa contina: articole de toaleta si consumabile medicale; si echipament foto: aparat de fotografiat si cititor de carduri de memorie.

Transportul in Annapolis

Compania Maryland opereaza din Annapolis la Washington DC. Compania ofera si servicii de autobuz local. Annapolis Tranzit opereaza, de asemenea, servicii de autobuz local.

Shopping in Annapolis

Puteti explora magazinele din Annapolis pe jos si sa va relaxati in timp ce va plimbati pe strazile centrului istoric si pe malul marii. Veti gasi buticuri unice, galerii, magazine personalizate, magazine de bijuterii, cadouri eclectic, magazine cu argint, magazine maritime, decor acasa, antichitati, sticla suflata si arte plastice din intreaga lume.