Informatii utile Atlanta

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Atlanta este recunoscuta pentru


relaxare
plimbari in aer liber
atractii inedite
muzee
cultura
divertisment

Cand este indicat sa vizitati orasul Atlanta

Mai multi turisti prefera sa viziteze orasul in lunile de vara, dar, datorita caldurii inabusitoare si a umiditatii, nu este intotdeauna cel mai bun timp pentru o vizita aici. Verile au frecvent un timp capricios, cu descarcari electrice dupa-amiaza tarziu.

Iarna, numarul turistilor este mai mic in Atlanta. Vremea in acest sezon este usoara, cu temperaturi blande, fara sa fie inregistrate furtuni.

Temperaturi medii lunare in Atlanta, America

Primavara si toamna aduc cele mai placute temperaturi, si pot fi considerate cele mai bune perioade pentru a vizita Atlanta. Turistii sunt in numar mai mic decat in timpul verii.

Ce sa luati in bagaj

Bagajul dvs. trebuie sa contina haine care sa va permita sa va imbracati corespunzator indiferent de anotimpul in care veti merge. In perioada mai - septembrie, clima poate fi fierbinte si inabusitoare, va trebui sa luati in bagaj haine din bumbac, confortabile.

Avand in vedere ca orasul este cunoscut pentru excesul de polen primavara, fapt ce provoaca alergii; luati cu dvs. medicamente care sa va protejeze.

Nu uitati aparatul de fotografiat! Exista o multime de cladiri si atractii ce merita fotografiate.

Shopping in Atlanta

In Atlanta veti gasi mall-uri, buticuri, magazine de lux si centre comerciale outlet - optiunile fiind nelimitate pentru cumparaturi. Este nevoie de mai mult de o zi pentru a acoperi Lenox Square si Plaza Phipps. Magazinele de antichitati si galeriile se afla in Buckhead’s Bennett Street District. Cartierele comerciale, cu restaurante, pub-uri, muzee, teatre si magazine unice imbunatatesc experienta de cumparaturi urbana.