Ghid turistic Atlantic City

Recomandat pentru: atractii inedite, muzee, plimbari in aer liber, arhitectura, centre culturale, divertisment, istorie

Despre Atlantic City

Atlantic City este un oras in Atlantic County, New Jersey, Statele Unite ale Americii, precum si un oras statiune de renume international atat pentru jocurile de noroc cat si pentru congrese le care se desfasoara aici turism. New Jersey este cel mai bun loc de distractie la est de Las Vegas, si din moment ce Vegas nu se afla atat de aproape de ocean, s-ar putea sa fie orasul dumneavostra preferat pentru viitoarea vacanta.

Cu noi proiecte dezvoltate intr-un ritm febril, Atlantic City a devenit cu adevarat o destinatie turistica la nivel mondial. The Walk, The Pier at Caesar's si The QuarterWalk, sunt doar cateva dintre realizarile recente.

Atlantic City nu inseamna numai cazinouri si jocuri de noroc. Aici gasiti magazine outlet, baruri de plaja, teatrul IMAX, restaurante de clasa mondiala si excelente terenuri de golf.

Pentru familiile cu copii, Storybookland este o alegere foarte buna, si se afla la numai 10 km de central orasului. Acest parc tematic pentru copii ofera locuri de joaca, zone de picnic si chiar o gradina zoologica.

Atlantic City Boardwalk Hall (fosta sala de congrese) adaposteste cea mai mare orga cu tuburi din lume, de fapt cel mai mare instrument muzical construit vreodata.

Atlantic City