Ghid turistic Austin

Recomandat pentru: muzee, cultura, plimbari in aer liber, expozitii, galerii de arta, istorie, stiinta

Despre Austin

Austin este capitala din Texas si unul dintre cele mai vibrante orase din Statele Unite ale Americii. Dar Austin este, de asemenea, un oras cu un trecut istoric bogat.

Initial un teren de vanatoare de bivoli indieni, numele original al orasului a fost "Waterloo". Acest nume a fost ales din cauza abundentei de izvoare si golfuri din zona. Austin este, de asemenea, un oras foarte verde. Cu un rau care il traverseaza si o clima usoara pe tot parcursul anului, Austin se mandreste cu frumusetea naturala. Orasul gazduieste Universitatea din Texas, una dintre cele mai mari universitati din SUA. Fiind populat de foarte multi tineri, Austin garanteaza o multime de optiuni pentru divertisment. Si, in final, Austin este un centru cultural major. Cu douazeci de muzee, cu o multime de galerii si 35 de companii de teatru, orasul se confrunta cu o renastere culturala.

Acest oras are o atmosfera unica care atrage mii de vizitatori in fiecare an, pentru muzica, arta si festivaluri de tehnologie. Cand veti decide sa mergeti la Austin, ar trebui sa luati in considerare si cele doua festivaluri mari: Austin City Limits Music Festival si South by Southwest Festivals and Conferences. Primul dintre aceste doua festivaluri, Austin City Limits Music Festival are loc in fiecare an in luna octombrie, la Zilker Park. Acest festival este atat de mare incat are loc in afara orasului. Acest Festival a adus la Austin nume mari, cum ar fi Beastie Boys, Coldplay, Kings of Leon, Franz Ferdinand, Pearl Jam, The White Stripes si Thievery Corporation pentru a numi doar cateva. Gama de muzicieni care participa la acest festival este uimitoare. Southwest Festivals and Conferences ofera un amestec eclectic de muzica originala, filme independente, precum si tehnologii emergente. Aceste serii de conferinte si festivaluri se concentreaza pe noile tendinte in arta si tehnologie.