Informatii utile Austin

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

Austin este recunoscuta pentru


muzee
cultura
plimbari in aer liber
expozitii
galerii de arta
istorie

Cand este indicat sa vizitati orasul Austin

Cazare la un pret rezonabil pentru excursii spontane catre Austin este aproape imposibil de gasit pentru luna februarie (Austin Marathon), martie (South by Southwest), in timpul sezonului de fotbal UT, si in timpul Austin City Limits Music Festival (octombrie).

Temperaturi medii lunare in Austin, America

Vara, in Austin este foarte cald, ceea ce face neplacuta o vizita pentru explorarea atractiilor. Din acest motiv, iunie-august nu este cel mai bun timp pentru a vizita Austin. Daca trebuie sa vizitati in timpul verii, planificati calatoria dvs. in luna iunie, atunci cand nu este (de obicei) la fel de cald. Primavara devreme (dupa South by Southwest in martie) este una dintre cele mai bune perioade pentru a vizita Austin. Tarifele hoteliere sunt mult mai rezonabile.

Ce sa luati in bagaj

Chiar si in lunile de iarna Austin este un oras mai cald decat alte orase ale SUA. Este tipic de a vedea oameni in pantaloni scurti, in octombrie, noiembrie si februarie. Este bine sa aveti in bagaj pantofi confortabili de mers pe jos, daca aveti de gand sa mergeti mult.

Verile sunt extrem de fierbinti; din acest motiv este bine sa aduceti haine de culoare deschisa, din bumbac.

Shopping in Austin

Cel mai bun mod de a intelege caracterul oricarui oras este de a merge la cumparaturi. Sigur, Austin are aceleasi lanturi de magazine pe care le veti gasi oriunde, dar adevaratul farmec al orasului este gasit in unitati detinute in mod independent. Pentru a descoperi cu adevarat orasul Austin, descoperiti magazinele funky de-a lungul revitalizantului South Congress, priviti vitrinele din 2nd Street District, plimbati-va prin galeriile cu antichitati din West End.