Ghid turistic Baltimore

Recomandat pentru: muzee, cultura, atractii inedite, divertisment, expozitii, istorie, galerii de arta

Despre Baltimore

Baltimore este cel mai mare oras din statul american Maryland, Statele Unite ale Americii. Orasul in sine este adesea mentionat ca Baltimore City pentru a-l distinge de Baltimore County.

Baltimore, orasul seducator, cum mai este numit, ofera vizitatorilor sai sentimentul unui oras mic. Completand jumatatea de nord a complexului metropolitan Baltimore-Washington, Baltimore este de fapt o metropola plina de viata care adaposteste peste 7 milioane de oameni, oferind o poarta de acces catre numeroase destinatii. Trebuie numai sa cutezati sa va aventurati dincolo de Inner Harbor pentru a cunoaste adevaratul Baltimore. De la confortul si rafinamentul din Federal Hill si pana la hotarele academice si artistice din Charles Village, Baltimore are foarte multe de oferit.

Pentru iubitorii sportului, Baltimore este o destinatie pe tot parcursul anului, parcul Orioles fiind unul dintre cele mai frumoase parcuri de baseball.

Doar la cateva ore distanta de plaje si munti, Baltimore serveste ca o poarta de acces catre o multitudine de frumuseti si atractii naturale. Washington DC este la numai la 65 de km departare, oferind o multitudine de atractii pe care doar o capitala le poate oferi. Clima temperata si blanda si ritmul linistit al vietii fac din Baltimore un oras care merita vizitat.

Baltimore