Informatii utile Baltimore

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Baltimore este recunoscuta pentru


muzee
cultura
atractii inedite
divertisment
expozitii
istorie

Cand este indicat sa vizitati orasul Baltimore

Primavara este cel mai bun anotimp in care sa vizitati Baltimore. In acest anotimo, veti auzi peste tot concerte in aer liber, camioane cu distributii frigorifice incep sa patruleze pe alei, filmele sunt proiectate in parcuri locale, si, in general, Baltimore revine in viata. Iarna este intunecat, rece si destul de trist. Exista si zile luminate slab de soare, dar, in general, vor fi ploi reci si vant din largul portului. Pe de alta parte, atunci cand ninge, Baltimore devine un oras romantic minunat. Iulie si august sunt fierbinti, fapt ce va va oferi o stare de disconfort, dar, pe de alta parte, apusurile de soare si noptile lungi de vara sunt perfecte pentru a sta afara. Toamna aduce zile reci, dar este un anotimp frumos.

Temperaturi medii lunare in Baltimore, America

Ce sa luati in bagaj

In bagajul pentru o vacanta la Baltimore, puteti conta pe cateva lucruri: avand in vedere ca iarna este rece, umed si vant, veti avea nevoie de manusi si o haina de iarna. Vara, in schimb, este cald si umed; in acest anotimp puteti purta haine confortabile din bumbac. Nu uitati aparatul foto, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale sejurului.

Shopping in Baltimore

Baltimore nu este cel mai bun oras in care sa faceti cumparaturi, dar are unele mall-uri si magazine care va vor fi pe plac. Hampden este un cartier la vest la Universitatea Johns Hopkins, in care veti gasi magazine care vand orice. Unele magazine interesante pot fi gasite de-a lungul Charles Street in Mount Vernon si de-a lungul Thames Street in Fells Point. Federal Hill are cateva magazine in care veti gasi mobilier si obiecte de epoca.