Informatii utile Boston

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Boston este recunoscuta pentru


muzee
plimbari in aer liber
arhitectura
situri religioase
relaxare
puncte de interes

Cand este indicat sa vizitati orasul Boston

Boston este un loc minunat in care sa mergeti in orice moment al anului si exista intotdeauna ceva de facut, dar toamna este momentul cel mai frumos pentru a-l vizita. New England este cunoscut pentru schimbare magnifica a frunzelor; in ramurile copacilor veti vedea un joc frumos de frunze galbene, rosii si portocalii.

Clima din Boston poate fi dificila din cauza apropierii sale de apa. Unii descriu climatul continental ca umed. Practic, va puteti astepta la ceata si umiditate destul de frecvent. Ploaile sunt frecvente in lunile de vara si de primavara, iar zapada este foarte frecvente in timpul iernii. Boston este considerat a fi printre cele mai umede orase din SUA.

Temperaturi medii lunare in Boston, America

In toamna, media temperaturilor este intre 50 si 70 de grade si umiditate de vara dispare. Sezonul de toamna septembrie-octombrie aduce multi turisti in Boston, din cauza frunzelor in schimbare. O plimbare pe Freedom Trail este o modalitate foarte buna de a vedea frunzele toamna.

Ce sa luati in bagaj

Hainele din bagajul dvs. trebuie sa contina haine potrivite sezonului ales pentru petrecerea vacantei. Toamna, este recomandabil sa purtati un sacou mai ales daca sunteti in apropierea apei unde temperaturile tind sa fie un pic mai mici. Luati un aparat foto cu dumneavoastra pentru a imortaliza cele mai frumoase momente.

Transportul in Boston

Boston are o multime de autobuze, metrouri, taxiuri, si feriboturi pentru a va ajuta sa calatoriti rapid si usor. Este o buna idee sa inchiriati o masina deoarece in oras se conduce usor, insa este de preferat metroul. Exista, de asemenea, un serviciu de transfer pe apa,de la aeroport la Boston Rowes Wharf.

Shopping in Boston

Boston este un oras cunoscut pentru istoria sa bogata, dar oferasi oportunitati nelimitate pentru cumparaturi. O vizita la Boston nu ar fi completa fara a vizita Prudential Center & Copley Place Mall, cu mai mult de 200 de magazine. Boston Shopping are cate ceva pentru fiecare interes, gust si buget. Cumparatorii vor gasi buticuri de designer, galerii de arta plastica, mobilier, librarii, anticari, magazine locale de specialitate si mall-uri.