Informatii utile Boulder

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -07:00

Boulder este recunoscuta pentru


plimbari in aer liber
parc
relaxare
centre culturale
cladiri administrative
cultura

Cand este indicat sa vizitati orasul Boulder

Vara este sezonul de varf in Boulder. Sfarsiturile de saptamana in mai si iunie sunt populare pentru nunti si pot fi foarte aglomerate. Vara are zile calde si frumoase si nopti mai racoroase. Acesta este cel mai bun anotimp in care sa vizitati Boulder.

Temperaturi medii lunare in Boulder, America

Iarna este un anotimp in afara sezonului, preturile de cazare ar putea scadea in timpul saptamanii si, uneori, chiar la sfarsit de saptamana.

Ce sa luati in bagaj

Boulder se lauda cu 300 de zile insorite pe an. In plus, inaltimile si umiditatea scazuta inseamna protectia relativ mica a ochilor de razele ultraviolete. Nu uitati ochelarii de soare care protejeaza impotriva razelor UV, si nu uitati produsele de protectie solara. Un aparat de fotografiat digital o sa va fie de mare folos. Un pulover sau o jacheta lumina va sunt de folos chiar si in timpul verii, avand in vedere schimbarea temperaturii de dimineata pana seara. Daca doriti sa fiti confundat cu un localnic, optati pentru o vesta fleece.

Transportul in Boulder

Boulder are un serviciu de transport public fabulos, cu servicii ce se extind cat mai departe in Denver si aeroportul sau. Serviciul de autobuze sunt conduse de RTD, un bilet de calatorie costand 1,25 $. Autobuzul RTD Skyride asigura legatura cu Denver International Airport (10 $). Transportul in Boulder este facil si la preturi accesibile. Traseele locale de autobuz sunt numeroase. Autobuzele opereaza pe mai multe rute si noaptea, unul dintre motive fiind de a pastra petrecaretii departe de volan.

Shopping in Boulder

Orasul Boulder are o gama larga de studiouri de arta, mestesuguri si cadouri personalizate, unice. Mai multe zone comerciale mari ofera experiente diverse pentru cumparatori. Vizitatorii vor gasi in Boulder o nesfarsita varietate de oportunitati de cumparaturi – librarii, galerii de mall-uri si buticuri, Boulder are ceva pentru toata lumea.

Cumparatorii pot explora o varietate nesfarsita de magazine cu vanzare de: bijuterii, sticlarie, mobila pentru casa, haine, alimente, precum si obiecte sportive.

Veti putea face cumparaturi in centrul orasului, in cartierul comercial Hill – un cartier comercial istoric, cu peste 90 magazine situate in preama Universitatii din Colorado -, sau vizitati Twenty Ninth Stree, noua stare, de arta in aer liber de cumparaturi.