Informatii utile Chicago

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

Chicago este recunoscuta pentru


arhitectura
muzee
plimbari in aer liber
puncte de interes
cultura
situri religioase

Cand este indicat sa vizitati orasul Chicago

Primavara este unul dintre cele mai frumoase sezoane din Chicago. Temperaturile variaza de la 28 la 70 de grade Fahrenheit, florile incep sa infloreasca, si totul miroase a proaspat. Aceasta perioada a anului este buna pentru golf, camping, si pentru plimbari de-a lungul lacului Michigan.

Vara devine un pic mai inconfortabil, umiditatea creste semnificativ si temperaturile cresc. Temperaturile scad in timpul noptii, dar nu mult. Furtuni si ploi razlete sunt foarte frecvente. August si iulie sunt cele mai umede luni din Chicago. Vara este un moment bun pentru a vizita orasul.

Toamna ofera temperaturi confortabile. Este un anotimp care ofera imagini superbe, toate frunzele din copaci isi schimba culoarea.

Temperaturi medii lunare in Chicago, America

Iarna este mai putin placuta. Caderile de zapada sunt in medie de 38 cm. Cea mai scazuta temperatura inregistrata este de -27 de grade. Iarna este cel mai bun timp pentru a vizita muzeele din oras, de a merge la balet, opere de arta si spectacole. Acesta este, de asemenea, cel mai bun timp pentru pescuitul la copca, patinaj pe gheata, hochei, sanius, precum si jocuri de noroc la cazinouri.

Ce sa luati in bagaj

Vara este cald in general, din acest motiv este bine sa purtati haine deschise la culoare. Iarna aduceti cu dumneavoastra haine care sa va tina de cald! Aduceti un aparat de fotografiat pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale calatoriei.

Transportul in Chicago

Chicago are un sistem excelent de transport public. Sistemul de tranzit este numit Chicago Transit Authority, de asemenea, cunoscut sub numele de CTA. Sistemul feroviar este mentionat cu L. Tariful CTA este de 2.25 $ pentru adulti si 1 $ pentru copii de 7-11 ani.

METRA este un serviciu feroviar care asigura transportul in mai multe cartiere din Chicago si suburbiile din Illinois, Indiana si Wisconsin.

Autobuzele Pace Bus servesc in primul rand suburbiile Chicago si fac escale limitate in cadrul orasului.

Shopping in Chicago

In Chicago veti gasi cea mai mare parte a designerilor importanti: Bottega Veneta, Hugo Boss, Escada, Gucci, Ferragamo Salvatore si Armani. Orasul are numeroase strazi comerciale cu buticuri si magazine unice. Va puteti bucura de cumparaturi la magazine de top cum ar fi J Crew, Benetton, Williams-Sonoma si Gucci.

In cadrul orasului Chicago, exista mai multe mall-uri situate in zone cum ar fi Lincoln Park si Lakeview.