Ghid turistic Cincinnati

Cincinnati
Cincinnati
Recomandat pentru: cultura, muzee, atractii inedite, divertisment, relaxare, plimbari in aer liber, aquarium

Despre Cincinnati

Cincinnati este un oras situat peste raul Ohio din Kentucky, fiind o metropola comerciala dinamica, cu o aroma europeana bine definita. Centrul sau ingrijit, bogat in arhitectura si cultura, se afla la o plimbare de cateva minute de cartierul Mount Adams.
Numele orasului vine de la generalul roman Cincinnatus, care a salvat Roma in 458 i.Hr. si apoi a revenit la ferma lui mica, refuzand sa accepte orice recompensa.

Cincinnati este, in prezent, un loc in care puteti vedea un meci bun de baseball si in care puteti face o plimbare cu barca pe raul Ohio. Cincinnati gazduieste doua echipe sportive majore, Cincinnati Reds si Cincinnati Bengals, un turneu de tenis deosebit de important, Cincinnati Masters, si alte evenimente mari.

Cincinnati este cunoscut pentru colectia sa de arhitectura istorica. Over-the-Rin, un cartier la nord de centrul orasului Cincinnati, are printre cele mai mari colectii din lume de arhitectura Italianate, rivalizand cu cartierele similare din New York, Viena si Munchen, in marime si domeniul de aplicare. La sfarsitul anilor 1800, Cincinnati a fost numit in mod obisnuit "Paris din America", in principal datorita proiectelor arhitecturale importante, cum ar fi Music Hall, Cincinnatian Hotel si Shillito Department Store.

Cincinnati