Informatii utile Cincinnati

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Cincinnati este recunoscuta pentru


cultura
muzee
atractii inedite
divertisment
relaxare
plimbari in aer liber

Cand este indicat sa vizitati orasul Cincinnati

Cel mai bun timp pentru a vizita Cincinnati este primavara si toamna (sfarsitul lui martie-mai si septembrie pana la mijlocul lunii noiembrie). Sezonul de primavara are zile frumoase si nopti reci. Temperaturile in timpul lunilor de primavara variaza intre 45 si 56 de grade Fahrenheit (7-13 grade Celsius). Toamna, vremea este agreabila, cu zile calde; temperaturi ce variaza intre 58 si 65 de grade Fahrenheit (14-18 grade Celsius).

In perioada de primavara puteti participa la International Quilt Festival. Cincinnati sarbatoreste Halloween cu mare fervoare in luna octombrie.

Sezonul de varf pentru un turist in Cincinnati este vara (iunie-august), cu temperaturi in medie de 74 grade Fahrenheit (23 grade Celsius). In acest anotimp va puteti bucura de plimbari de agrement cu barca pe raul Ohio si de jocul de baseball. Preturile de cazare tind sa creasca in aceasta perioada, prin urmare, rezervati cu mult timp inainte. Iarna este un sezon cu furtuni de zapada ocazionale si precipitatii regulate.Temperaturi medii lunare in Cincinnati, America

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul dumneavoastra pentru o vacanta in Cincinnati nu trebuie sa lipseasca incaltamintea comoda, hainele potrivite sezonului in care veti merge si prescriptiile medicale.

Transportul in Cincinnati

Compania Greyhound ofera autobuze pentru calatorii zilnice la Louisville (20-30 $, doua ore), Indianapolis (17 la 28$, 2 ½ ore) si Columbus (17 - 25 $, doua ore). De multe ori mai ieftin, Megabus are curse o data pe zi la Columbus si de doua ori pe zi la Chicago.

De asemenea, in oras puteti beneficia de autobuzele locale si metrou.

Shopping in Cincinnati

Cumparaturile in Cincinnati pot fi o actiune epuizanta - exista mai multe mall-uri comerciale, precum magazine de profil. Daca sunteti in cautare de antichitati, vizitati Main Strasse Village.