Ghid turistic Dallas

Recomandat pentru: muzee, istorie, relaxare, plimbari in aer liber, aquarium, centre culturale, cultura

Despre Dallas

Dallas este al noualea cel mai populat oras din Statele Unite ale Americii si al treilea cel mai populat oras din statul Texas. Metroplexul Dallas-Fort Worth este cea mai mare zona metropolitana din sud si a patra cea mai mare zona metropolitana din Statele Unite ale Americii.

Dallas are o mare varietate de atractii si activitati pentru toata lumea. Orasul gazduieste: Dallas Cowboys, Dallas Mavericks, Dallas Stars, Texas Rangers, Dallas Desperadoes si FC Dallas Soccer, Dallas este un paradis pentru iubitorii sportului. Sute de terenuri de golf puncteaza peisajul in North Texas si zeci de lacuri ofera oportunitati de pescuit si schi pentru cei care iubesc apa si incearca sa scape de caldura Texas-ului.

In lunile de vara, Dallas poate fi un pic sufocant, temperaturile atigand adeseori 37 de grade Celsius, nu are umiditatea opresiva pe care o gasiti intr-un oras de coasta. Texanii s-au adaptat cu siguranta la mediul lor, iar cei care incearca sa tina pasul cu ei vor avea parte de o plimbare salbatica. Nu ezitati sa explorati zona incepand de la Deep Ellum, The West End, Uptown, Restaurant Row si Lower Greenville, si pana la barurile si restaurantele de cartier, si nu veti fi dezamagiti. Si inca o precizare… Imbracati-va elegant. Londra poate avea Harrod’s, si New York poate avea Saks, dar Dallas este patria si locul unde s-a nascut Neiman Marcus, si ei nu va vor lasa sa il mai uitati.

Cand sunteti in Dallas, poate doriti sa vizitati turnul Reunion si restaurantul sau care se roteste. West End este locul perfect pentru a lua masa la sfarsit de saptamana sau pentru o plimbare cu trasura. In timp ce va aflati in Dallas, puteti vizita celebrul Southforth’s Ranch unde au fost filmate episoadele celebrului serial TV Dallas.