Ghid turistic Denver

Denver
Recomandat pentru: relaxare, plimbari in aer liber, muzee, cultura, parc, cladiri administrative, divertisment

Despre Denver

Orasul Denver este cel mai mare oras si capitala statului Colorado, Statele Unite ale Americii. Denver este situat imediat la est de confluenta Cherry Creek cu South Platte River, la aproximativ 19 km est de poalele Muntilor Stancosi.

Denver este un oras divers. Este campenesc, sofisticat, artistic si plin de natura. Oamenii de aici sunt la fel de diversi ca si activitatile pe care orasul le adaposteste. Hotelurile si restaurantele pot fi ciudate sau rafinate.

Impatimitii de istorie se vor bucura de muzeele si galeriile din Denver. Denver Art Museum merita vizitat, acesta adaposteste o colectie mare de arta nativa americana, care acopera 100 de triburi. In Black American West Museum gasim totul despre modul in care afro-americanii au contribuit la construirea vestului. Buffalo Bill Grave and Museum se afla Lookout Mountain. Muzeul descrie in detaliu viata lui Buffalo Bill si a altor personalitati ale Vestului Salbatic. In Four Mile Historic Park gasim trei hambare pe 12 acri. Aici se organizeaza plimbari cu caruta la sfarsit de saptamana, iar copiii pot cauta chiar si aur. Pentru a vedea cea mai veche casa din oras, vizitati Four Mile House.

In Denver se organizeaza multe activitati in aer liber. Aici gasiti nenumarate trasee pentru biciclete care duc din oras oriunde ati vrea sa mergeti. Castlewood Canyon se afla in apropiere si are multe trasee pentru amatorii de excursii.

Exista tot felul de festivaluri care se organizeaza in Denver pe tot parcursul verii. Colorado Renaissance Fair se afla in apropiere si este deschis intre 13 iunie si 2 august. Festivalul Cherry Creek Arts la inceputul lunii iulie este foarte popular, Dragon Boat are loc la sfarsitul lunii iulie, si Rocky Mountain Balloon Festival este la sfarsitul lunii august.

O distractie pentru intreaga familie este Downtown Aquarium sau Denver Zoo. Water World este un parc acvatic mare, care ofera plimbari cu pluta si tobogane. In cazul in care nu este suficient incercati parcul de distractii Lakeside care contine 40 de atractii, inclusiv un montagne-russe din lemn construit in 1940.

Intr-adevar, puteti gasi ceva pentru toti membrii familiei in Denver, acest oras fiind o idee buna pentru viitoarea vacanta.