Ghid turistic Detroit

Recomandat pentru: plimbari in aer liber, muzee, expozitii, galerii de arta, zona centrala, cultura, puncte de interes

Despre Detroit

Detroit este cel mai mare oras din statul american Michigan, Statele Unite ale Americii. Detroit gazduieste mai multi arabi de origine americana decat orice alt oras din Statele Unite ale Americii. Detroit este capitala mondiala a constructiei de automobile care continua sa domine economia orasului. Multe dintre atractiile in si din jurul orasului Detroit au de a face cu rolul jucat de acesta in industria constructiilor de automobile. In Dearborn vizitatorii pot gasi Automotive Hall of Fame si Muzeul Henry Ford, in timp ce in Flint se afla Muzeul Sloan, cu multele sale automobile istorice.

Muzeul Henry Ford, Greenfield Village si IMAX Theatre (numit acum Henry Ford), sunt locuri minunat pentru a petrece o zi de vara. In Muzeul Henry Ford puteti arunca o privire asupra istoriei culturale a Americii, aici fiind expuse printre altele, limuzina lui JFK, scaunul in care a fost impuscat presedintele Lincoln, precum si alte artefacte americane. Village Greenfield va invita sa faceti o calatorie in trecut, exponatele prezentate aici fiind case aduse din intreaga SUA la Dearborn, cum ar fi resedinta lui Daniel Webster, laboratorul lui Thomas Edison, casa in care s-a nascut Henry Ford sau atelierul fratilor Wright.

Detroit are o fascinanta scena culturala, Institutul de Arte din Detroit fiind unul dintre muzeele de arta de frunte din lume. Alte atractii populare din Detroit sunt Hart Plaza, Renaissance Center, Cobo Hall, Greektown si Trappers Alley, Eastern Market, Fox Theater, Museum of African American History, New Detroit Science Center, The Henry Ford, State Theater, trei cazinouri, Comerica Park, Ford Field si Indian Village.

Detroit