Informatii utile Detroit

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Detroit este recunoscuta pentru


plimbari in aer liber
muzee
expozitii
galerii de arta
zona centrala
cultura

Cand este indicat sa vizitati orasul Detroit

Detroit poate fi o destinatie tot parcursul anului, cu atractii interioare in timpul iernii si in aer liber, cum ar fi pescuitul, ciclismul si canotajul in timpul verii. Perioada cea populara pentru a vizita orasul Detroit este vara, atunci cand vremea este calda. Toamna si iarna atrag cei mai putini vizitatori, din cauza temperaturilor scazute. Primavara poate fi momentul ideal pentru un sejur, deoarece exista mai putini vizitatori si vremea este placuta.

Temperaturi medii lunare in Detroit, America

Verile pot fi calde, cu temperaturi medii de aproximativ 21-27 °C. Temperaturile maxime variaza intre 4 si 16 °C in perioada de primavara si toamna. Iernile sunt de obicei reci, cu zapada, si maxime cuprinse intre -7 si -1 °C.

Ce sa luati in bagaj

In cazul in care hotarati sa mergeti iarna intr-o vacanta la Detroit este recomandat sa puneti in bagajul dumneavoastra: palarii, esarfe, manusi, jachete si veste. Aveti nevoie si de cizme rezistente la zapada.

Pentru vara, puneti in bagajul dumneavoastra haine confortabile: pantaloni scurti, rochii de vara, produse de protectie solara. Noptile de vara pot fi reci, nu uitati sa adaugati in bagaj un pulover care sa va asigure confortul in astfel de situatii.

Toamna, bagajul dumneavoastra poate sa contina: pulovere, esarfe, palarii, pulovere de lana si chiar un palton.

Shopping in Detroit

In cazul in care doriti sa faceti cumparaturi, trebuie sa stiti ca cel mai bun mall din Detroit este numit Somerset Collection in Troy. Mall-ul se intinde pe doua laturi ale unei strazi majore, cu o pasarela peste drumul care o leaga de cealalta parte. Intre magazinele din Detroit se numara si Barneys Co-Op, Burberry, Gucci, Louis Vuitton, Ralph Lauren si Michael Kors.