Cum se ajunge in Disneyland Anaheim

Disneyland se afla la distanta convenabila de cateva aeroporturi. Indiferent pe ce aeroport veti ateriza, este intotdeauna o idee buna sa luati in considerare forme alternative de transport inainte de a decide sa inchiriati o masina.

John Wayne Orange County Airport este unul dintre cele doua aeroporturi mai apropiate de Anaheim. Disneyland Resort Express, gestionat de Gray Line, ofera servicii de transport cu autobuzul direct la Disneyland Resort.

Long Beach Aeroport se afla la aceeasi distanta de Anaheim ca si John Wayne, la aproximativ 14 mile, si este cel mai mic aeroport din zona Los Angeles. In functie de locul din care veniti, aterizand pe acest aeroport este unul dintre cele mai simple moduri de a ajunge la Disneyland.

Aeroportul International Los Angeles este cel mai mare aeroport din zona. Disneyland Resort Express este de asemenea disponibil de aici. Cei mai multi vizitatori, in special cei de peste ocean, care doresc sa viziteze Disneyland sau zona Los Angeles, vor ateriza pe acest aeroport.

LA/Ontario International Airport (IATA: ONT), in San Bernardino County se afla la aproximativ 53 de km distanta de Disneyland. Alternativ, puteti calatori cu Metrolink San Bernardino de la statia Rancho Cucamonga sau Upland pana la Los Angeles Union Station, de unde puteti continua calatoria spre Disneyland cu Linia Orange County sau Amtrak Surfliner Pacific.

Bob Hope Airoport din Burbank este singurul aeroport din zona Los Angelescare este direct deservit de companiile Amtrak si Metrolink. Amtrak Pacific Surfliner se conecteaza direct la aeroportul din Anaheim. Metrolink face legatura intre aeroport si Los Angeles Union Station, cu mai multe curse zilnice in mai multe, desi limitate la sfarsit de saptamana. Transferurile la linia Orange County sau Surfliner Pacific se pote face la Union Station.

Disneyland Anaheim