Ghid turistic Florida City

Florida City
Recomandat pentru: natura, shopping, alte atractii

Despre Florida City

Florida City este un oras in Miami-Dade County, Florida, Statele Unite ale Americii si este cea mai sudica municipalitate, din zona metropolinata a Floridei de Sud.

Florida City este situat in cea mai mare parte pe culmea unui deal calcaros numit Miami Rock Ridge, care se extinde la sud de North Miami Beach pana la Everglades National Park. Elevatia orasului masoara 1,5 – 2,4 metri deasupra nivelului marii.

Florida City se afla la capatul de est al singurului drum care trece prin Everglades National Park, care se termina in Flamingo. Florida City este cel mai sudic oras din Statele Unite, care nu se afla pe o insula. Acesta este ultimul oras de pe continent la nord de Florida Keys.

De aici puteti ajunge foarte usor la Everglades National Park, cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din Statele Unite ale Americii, situat la doar 20 de minute de orasul Florida. Aici puteti hrani unul din cei 500 de aligatori, sau puteti face o excursie cu un airboat (o barca cu fundul plat propulsata de un ventilator mare). Ca si o alternativa puteti vizita John Pennekamp Coral Reef State Park, un loc propice pentru a explora padurile tropicale subacvatice ale marii.

Florida City