Informatii utile Florida City

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Florida City este recunoscuta pentru


natura
shopping
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati Florida City

Florida City are o vreme calda pe tot parcursul anului. Temperaturile maxime ating valori cuprinse intre 21 si 27 °C. Chiar si in zilele innorate, o palarie si produsele pentru protective solara va vor fi de ajutor. Umiditatea este mai mare in lunile de vara si poate deranja pe cei obisnuiti cu o clima uscata. Iunie este din punct de vedere meteorologic cea mai neindicata luna pentru o vizita in zona, deoarece nivelul de precipitatii este foarte ridicat.

Temperaturi medii lunare in Florida City, America

Intreaga Florida este situata in centura uraganelor, astfel incat riscul de a fi prins de o furtuna tropicala este foarte ridicat intre 1 iunie si 30 noiembrie. Daca totusi doriti sa vizitati Florida City in aceasta perioada, va sfatuim sa incheiati o asigurare de calatorie, si sa aveti in permanenta in apropiere un aparat radio in functiune pentru a putea auzi avertismentele in caz de uragan.

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul dumneavoastra nu vor lipsi haine comode din bumbac: tricouri, pantaloni scurti, rochii lejere. Din bagajul dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare, produsele cosmetice in care includeti si produsele pentru protectie solara si medicamentele uzuale. Nu uitati camera foto!

Modalitati de plata in Florida City

In Florida City este utilizat dolarul SUA. Cecurile de calatorie va pot fi de folos. Puteti achizitiona, de asemenea, cardurile de calatorie American Express, care lucreaza ca un card de credit, dar sunt pre-creditate. ATM-urile sunt peste tot, asa ca nu ar trebui sa aveti probleme in a gasi unul.

Ca peste tot in Statele Unite, si in Florida City cardul de credit este rege, verificati informatiile date de institutia financiara care a emis cardul dvs. de credit pentru a afla taxele lor pentru cursul valutar. Indiferent ce metoda de plata folositi, va trebui sa platiti o rata de schimb. Unele unitati vor incerca sa refuze utilizarea de carduri de credit pentru achizitii mici. De asemenea, unele restaurante mai mici inca primesc doar numerar.

Transportul in Florida City

Compania Greyhound opereaza in Florida City serviciul de autobuz.

Shopping in Florida City

Exista o multime de oportunitati pentru cumparaturi in Florida City. Prime Outlet are mai mult de 50 de magazine de tip discount si optiuni de luat masa, inclusiv Bass, Gap Outlet, Mikasa, Nine West, Perfumania si Izod. Bucurati-va de cafenele in aer liber si un ceai! Veti gasi de asemenea, buticuri sic, designeri internationali si numeroase restaurante.

Florida City