Ghid turistic Fort Lauderdale

Fort Lauderdale
Recomandat pentru: plaja, shopping, relaxare

Despre Fort Lauderdale

Fort Lauderdale este cunoscut ca Venetia Americii. Desi Venetia europeana are o istorie mult mai lunga si mai multe monumente, Fort Lauderdale este probabil la fel de popular pentru turisti, fiind o destinatie excelenta cu peste 3.000 de kilometri de cai navigabile si mile de plaje aurii. In ultimii ani plaja din Fort Lauderdale a fost supusa unei renovari masive, in urma careia au aparut multe cafenele si magazine cu vedere spre ocean.

International Swimming Hall of Fame este situata in imediata apropiere a plajei Lauderdale. Aceasta facilitate contine un complex acvatic si un muzeu care onoreaza realizarile multor persoane implicate in scufundari, inot, polo pe apa precum si in activitati de salvamar. Plaja are multe atractii, cum ar fi de exemplu Hugh Taylor Birch State Park, un parc de aproximativ 72 de hectare care se intinde de-a lungul plajei si care ofera locuri de camping si picnic. In centrul de vizitatori Terramar din parc exista o multime de informatii despre ecosistemul parcului.

Orasul ofera multe optiuni pentru luat masa, divertisment si cumparaturi. Broward Center for the Performing Arts ofera multe spectacole de-a lungul intregului anu, iar pe Las Olas Boulevard, veti gasi o multime de galerii de arta, buticuri eclectice si cafenele pe trotuar. Restaurantele ofera meniuri de la bucataria cubano-americana pana la fructe de mare proaspete capturate in Oceanul Atlantic.

Fort Lauderdale