Informatii utile Fort Myers

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Fort Myers este recunoscuta pentru


plaja
alte atractii
shopping

Cand este indicat sa vizitati orasul Fort Myers

Fort Myers are o clima calda pe tot parcursul anului, influentata de muson. Aproape de granita dintre climatele tropicale si subtropicale, 18 °C in luna cea mai rece, clima din Fort Myers este clasificata ca fiind subtropicala umeda. Fara a aduce atingere clasificarii, orasul beneficiaza de ierni scurte si blande si veri calde, lungi si umede, cele mai multe precipitatii pe an cazand din iunie pana in septembrie. Valorile lunare medii variaza intre 18,3 °C, in luna ianuarie si 28.4 °C in luna august, media anuala fiind de 23.8 °C.

Temperaturi medii lunare in Fort Myers, America

Ce sa luati in bagaj

Bagajul pentru vacanta la Fort Myers trebuie sa contina costume de baie, produse pentru protectie solara, o palarie de soare, pantaloni scurti si tricouri usoare pentru seara. De asemenea, nu uitati aparatul foto pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale sejurului.

Shopping in Fort Myers

Cea mai buna parte a acestei activitati in Fort Myers este ca puteti face acest lucru in pantaloni scurti, aproape pe tot parcursul anului. Pietele gastronomice si un magazin cu ciocolata de renume fac gurmanzii fericiti, in timp ce o mare selectie de buticuri expun o oferta variata de articole. De la moda si bijuterii la carti si opere de arta, Fort Myers Beach le are pe toate. Este un amestec minunat de buticuri, de piete noi si vechi, ce satisface orice cumparator.

Fort Myers