Ghid turistic Fort Worth

Fort Worth
Recomandat pentru: muzee, gastronomie, shopping

Despre Fort Worth

Acest oras a crescut de-a lungul secolelor de la o tabara militara stabilita la incheierea Razboiului Mexican de generalul Winfield Scott, devenind sediul comitatului Tarrant din statul Texas in 1860. Dupa Razboiul Civil, a devenit un centru al transportului maritim deosebit de important si depozit de aprovizionare pentru vite.

Fort Worth este cunoscut sub nume diferite, cum ar fi Cowtown si City Panther si este al nouasprezecelea cel mai populat oras din SUA.

Puteti vizita zona centrala a orasului, si puteti vedea obiectivele turistice de aici, plimbandu-va cu o caruta. In aceasta zona exista si restaurante minunate, cu multe tipuri de preparate pentru a se potrivi fiecarui gust. Faceti-va timp sa vizitati si moderna Gradina de apa. Fort Worth are unele dintre cele mai bune muzee din Statele Unite ale Americii. Vizitati Muzeul Kimball cunoscut pentru lucrarile de arta pe care le afiseaza. Muzeul Amon Carter include, de asemenea, exemple excelente de arta. Muzeul de Copiilor de Istorie Naturala ofera o minunata experienta pentru cei mici. Gradina zoologica va fi o experienta unica – o puteti vizita pe parcurul unei zile si va puteti plimba cu trenul in miniatura de aici. Orasul ofera si frumoase gradini japoneze in apropiere de Gradina Zoologica – aici puteti admira maiestria de design japonez si flora deosebita.

Asigurati-va ca, inainte de plecare, sa cumparati o pereche de cizme de cowboy si o palarie, autentice.

Fort Worth