Informatii utile Fort Worth

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

Fort Worth este recunoscuta pentru


muzee
gastronomie
shopping

Cand este indicat sa vizitati orasul Forth Worth

Vara in Forth Worth poate fi neplacuta. Daca doriti sa evitati caldura si umiditatea, nu va planificati vacanta vara in acest oras. Iarna este un sezon destul de imprevizibil: vremea poate fi aspra sau agreabila. Primavara si toamna - cu temperaturi blande de obicei - sunt cele mai bune perioade pentru a vizita Forth Worth.

Temperaturi medii lunare in Fort Worth, America

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul pentru vacanta de vara nu trebuie sa lipseasca pantalonii scurti si multe tricouri. Iarna este de obicei usoara, dar poate fi si destul de frig, puneti veti avea nevoie de haine calduroase pe care sa le purtati in straturi. Nu uitati articolele cosmetice preferate, consumabilele medicale si aparatul foto!

Shopping in Forth Worth

In cazul in care doriti sa faceti cumparaturi in Fort Worth, mergeti la o plimbare prin Piata Sundance - explorati magazinele de specialitate, buticurile sic si bacania gastronomica. Redescoperiti bucuria de a face cumparaturi in centrul orasului in timp ce vizitati magazine fermecatoare!

Cadouri unice si bijuterii de colectie pot fi gasite la toate magazinele muzeelor din cartierul cultural si magazinele mici din jurul pietei Sundance. Hulen Mall va va oferi de asemenea, o experienta de neuitat la cumparaturi.

Fort Worth