Ghid turistic Galveston

Recomandat pentru: plaja, relaxare, alte atractii

Despre Galveston

Galveston este un oras aflat pe Insula Galveston, pe coasta Golfului Texas, la aproximativ 45 de minute de Houston. Galveston este un port in care ancoreaza aproape toate navele de croaziera care merg catre Texas. Multi rezidenti din Houston au case de vacanta in Galveston, unde locuiesc in timpul verii.

Climatul din Galveston este semi-tropical, cu temperaturi de 13 grade Celsius in timpul iernii si de 27 de grade Celsius in timpul verii.

Temperaturi medii lunare in Galveston, America

Puteti ajunge in Galveston folosind un zbor charter care aterizeaza pe Aeroportul International Scoles, singurul aeroport din oras, care are doar zboruri private si de tip charter.

Dintre obiectivele turistice de vizitat in Galveston amintim Gradinile Moody, Muzeul Galveston, Podgoriile Galveston, Muzeul Aeronautic, Parcul Seawolf, Districtul Strand si Muzeul Portuar Texas. Puteti merge si la Parcul Acvatic Schlitterbahn Galveston sau la Pleasure Pier.

Pentru shopping va recomandam Districtul Strand, unde veti gasi o varietate de magazine unice, precum Colonel Bubbie’s.

Dintre restaurante si cafenele, va recomandam Casey’s Seafood Restaurant, La Estacion, Fishtales, Mosquito Cafe, Olympia, Luigi’s, Sky Bar, Saltwater Grill, JuJu Hangout & Bar si Old Quarter Acoustic Cafe sau berariile Star Bock si Saint Arnold.

In ceea ce priveste locurile de cazare, cele pentru un buget mai redus sunt Beachcomber Inn, Mariner Inn, Ramada Limited Galveston, cele pentru un buget mediu sunt Best Western, Commodore, Seascape si By the Sea Condos, iar cele de lux sunt Tremont House, Victorian Condo Hotel, San Luis Resort si Moody Gardens Hotel.

Galveston