Ghid turistic Great Lakes

Despre Great Lakes

Great Lakes (Marile Lacuri) sunt un sistem de apa important pentru transport, comert si de recreere in America de Nord. Intinse pe granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada, acestea sunt cele mai mari lacuri de apa dulce din lume, acest fapt facandu-le o resursa naturala de nepretuit. Dimensiunea este dificil de apreciat, combinate, lacurile ocupa o suprafata aproape la fel de mare ca si Regatul Unit.

Marile Lacuri sunt cea mai mare intindere de apa dulce din lume, cu un peisaj unic si divers. Aceasta regiune include Illinois, Michigan, Minnesota, Ohio, Wisconsin si Indiana, cu capitala sa din Indianapolis.

Marile Lacuri detin 20% din apa dulce a pamantului si 95% din cea a Americii. Cel mai mare in ceea ce priveste volumul este Lacul Superior, urmat de Lacurile Michigan, Huron, Ontario si Erie.

La Marile Lacuri puteti practica, in functie de interesele dumneavoastra: sporturi in aer liber de toate tipurile, inclusiv canotaj, golf, ciclism montan, drumetii, sanius, pescuit, inot, navigatie, schi si snowmobil. Pentru cei care sunt preocupati de activitati mai putin fizice, pot merge la cumparaturi, participa la festivaluri de jazz blues, pot merge la plaja si urmari apusuri de soare etc.

Great Lakes