Ghid turistic Haines

Recomandat pentru: -

Despre Haines

Haines este un oras situat in partea de nord a Alaskai, Statele Unite ale Americii, aproape de Parcul National "Glacier Bay". Haines este o destinatie originala cu o istorie si cultura fascinante.

In timpul lunilor de toamna si iarna, Haines ofera diferite activitati sportive. Anual, in noiembrie, gazduieste festivalul "Alaska Bald Eagle". Incepand din septembrie pana in decembrie, orasul intampina cei peste 3.500 de vulturi plesuvi in frumoasa vale "Chilkat". In acest timp, Haines are cea mai mare concentratie de vulturi plesuvi din lume. Spectatorii din intreaga lume vin sa ia parte la acest eveniment fascinant.

Haines este de asemenea, orasul unde se filmeaza spectaculosul show TV, "Gold Rush Alaska", de pe Discovery Channel. Deoarece americanilor le-a placut, s-a semnat pentru un al doilea sezon.

Datorita posibilitatii de recreere in aer liber, Haines este o zona extrem de populara. Raftingul in raul "Chikat" si drumetiile in muntii Takshanuk (muntele Ripinski si alte varfuri) ofera posibilitatea organizarii multor excursii. Ghetarul Davidson, ajuta de asemenea la cresterea popularitatii acestei zone. Numeroase trasee pentru drumetii si trasee de schi fond de dificultati diferite sunt disponibile. Sportfishing, snowmobil si dogsledding sunt, de asemenea, sporturi populare aici. Fie ca sunteti in cautarea unor aventuri extreme sau preferati un ritm lent, Haines ofera excursii si atractii pentru toate nivelurile si interesele. Multe dintre excursiile organizate aici va ofera, de asemenea, perspective istorice si culturale in timp ce va scufundati in frumusetea uimitoare a zonei.

Haines are o piscina interioara si doua sali de bowling. In plus, in oras exista patru parcuri publice. Ocuparea fortei de munca in Haines poate fi cel mai bine descrisa ca fiind de sezon, cu multe locuri de munca dependente de turism, cherestea si pescuit. In general, salariile din Haines sunt mai mici in comparatie cu cele din din Juneau, Anchorage sau Seattle.

Haines