Informatii utile Hanover

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Hanover este recunoscuta pentru


shopping
cazinou
relaxare

Cand este indicat sa vizitati orasul Hanover

Hanover prezinta un climat cald continental, cu ierni lungi si reci, cu zapada, si veri calde, umede. Temperaturile medii sunt de - 7.2 °C in ianuarie si 21,6 °C in luna iulie, iar media anuala este de 7,8 °C.

Temperaturi medii lunare in Hanover, America

Fara indoiala, momentele cele mai populare de a calatori in Hanover sunt vara (iunie, iulie si august ) toamna ( septembrie, octombrie si uneor, chiar noiembrie), cu exceptia cazului in care preferati sezonul de schi. Va puteti bucura de o vizita aici, in orice moment al anului, daca nu va deranjeaza momentele foarte aglomerate (cum ar fi Ziua Recunostintei), cand hotelurile, hanurile, restaurantele si mijloacele de transport sunt pline la capacitate. Hanover are, de asemenea, o multime de festivaluri, sarbatori si evenimente speciale, care pot influenta planificarea.

Ce sa luati in bagaj

Aveti nevoie de haine lejere, de bumbac si de in, pentru perioada de vara. In conditii de umiditate, materialele naturale sunt mult mai confortabile decat cele sintetice. In timp ce, pe timpul iernii este recomandata imbracamintea groasa. Din bajul dvs. nu trebuie sa lipseasca nici imbracamintea impermeabila; umbrela plianta; o mica geanta pentru folosirea zilnica, precum o geanta de umar care poate fi purtata peste piept sau o borseta in jurul taliei in care va veti tine actele importante.

Modalitati de plata in Hanover

Pentru un buget de calatorie de 40 - 70 $/zi, optati pentru pensiuni si zonele de camping, pentru calatoria cu autobuzul si alegeti sa mancati la fast-food. Pentru un buget de calatorie de 60 – 125 $/zi, alegeti cazarea in moteluri suburbane si B&B; calatoriti cu autobuzele; va puteti permite o masa la restaurant si un picnic ocazional. Pentru un buget de calatorie de 125 – 200 $/zi, puteti opta pentru cazare la unul dintre hotelurile din centrul orasului; puteti servi masa cateva zile intr-un restaurant (dar nu de lux); si puteti inchiria o masina. La un buget de peste 200 $, nu exista nicio limita la ceea ce se poate cheltui in hotelurile de top, hanuri, statiuni, masini si cele mai bune restaurante.

Transportul in Hanover

Cu intentia de a se reduce traficulul automobilelor in oras si de a indeparta inconvenientele legate de parcare, Transit Advance ofera o alternativa de transport alternativ, fiind o modalitate foarte buna de a va plimba in oras. Transit Advance ofera servicii gratuite si noi rute.

Shopping in Hanover

Plimbati-va prin Hanover si veti gasi retaileri istorici, cum ar Libraria Dartmouth, care ofera totul, de la cel mai recent roman la suveniruri minunate.

In Hanover veti gasi o multitudine de magazine specializate in vanzarea de: imbracaminte, bunuri sportive, alimente, bijuterii, mobilier etc. Exista magazine de cartier de unde puteti sa cumparati in special alimente. Articole de bucatarie, servicii de spalatorie, instrumente muzicale, opticieni si farmacii sunt doar cateva optiuni pe care le aveti la cativa pasi de strada principala.

Hanover