Ghid turistic Hartford

Recomandat pentru: muzee, gastronomie, alte atractii

Despre Hartford

Hartford este situat in Connecticut, fiind si capitala acestui stat. Orasul este in principal, un centru industrial, financiar si de asigurari. Orasul ofera cateva obiective care merita vazute si este in acelasi timp o baza de plecare catre alte orase mai mici din regiune.

Principala atractie a orasului este Old State House, care gaduieste si un muzeu in cadrul caruia veti putea admira un portret celebru al lui George Washington de Gilbert Stuart. Connecticut Historical Society are arhive si exponate referitoare la istoria statului si este o idee buna sa vizitati acest complex (muzeu, biblioteca, arhiva si centru educativ) in cazul in care doriti sa primiti mai multe informatii. In acest oras veti gasi si cel mai vechi muzeu de arta publica din tara. Celebrii autori americani Harriet Beecher Stowe si Mark Twain au locuit aici, iar casele lor pot fi vizitate. Cea mai veche casa din Hartford, Butler-McCook Homestead, este de asemenea, deschisa pentru vizitatori. Aceasta are o colectie interesanta de mobilier de epoca, picturi si artefacte orientale.

Hartford are unele parcuri si gradini excelente pentru a va relaxa. Rose Elizabeth Park Gardens este un loc minunat pentru a merge mai ales la sfarsitul lunii iunie. Bushnell Park este, de asemenea, minunat.

Din Hartford puteti face excursii de o zi la Wethersfield si New Ireland.

Hartford