Informatii utile Hartford

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Hartford este recunoscuta pentru


muzee
gastronomie
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul Hartford

Hartford are patru anotimpuri distincte. Ploile din primavara tind sa fie trecatoare, sosind la inceputul lunii mai. Vara clima este calda, iar toamna este rece, dar peisajul este cel mai frumos. Iernile sunt destul de reci, iar zapada este comuna.

Temperaturi medii lunare in Hartford, America

Ce sa luati in bagaj

Pe langa hainele necesare alese in functie de sezonul in care ati hotarat sa petreceti sejurul in Hartford, va recomandam sa aveti si incaltaminte confortabila. De asemenea, din bagajul dvs. nu trebuie sa lipseasca aparatul foto, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale sejurului si obiectivele turistice impresionante.

Transportul in Hartford

Este recomandat sa vizitati centrul orasului mergand pe jos. Aveti, de asemenea, optiunea de a lua Transfer New Star, un serviciu de autobuz gratuit, care parcurge rute in centrul orasului, facand opriri in apropiere de 13 hoteluri si atractii majore. Acesta functioneaza de luni pana vineri, de la 7 la 23, si sambata, de la 15 la 23. Serviciul de transport cu autobuzul CTTRANSIT functioneaza in mod regulat; tariful standard este 1.25 $.

Shopping in Hartford

Hartford are multe de oferit locuitorilor si turistilor in materie de cumparaturi. Acest oras are o multime de mall-uri, buticuri si magazine. West Hartford Shopping Center este un loc minunat pentru a face cumparaturi. Acest centru comercial este foarte mare si ofera peste 140 de magazine.

The Westfarms Mall ofera mai multe magazine traditionale. Exista o multime de magazine in acest mall, cum ar fi JC Penney, Filene's, Nordstrom si Lord & Taylor. Exista, de asemenea, o multime de magazine de imbracaminte la Mall Westfarms, cum ar fi Banana Republic, Gap, si Abercrombie & Fitch. The Shoppes din Hartford buticuri scumpe, cum ar fi Bebe sau Cache.

Pearl Street este, de asemenea, o strada populara in centrul orasului Connecticut, pentru ca aici exista o multime de magazine de arta si galerii.

Hartford