Ghid turistic Houston

Recomandat pentru: cultura, plimbari in aer liber, divertisment, muzee, relaxare, stiinta, atractii inedite

Despre Houston

Houston este cel mai mare oras din statul Texas si al patrulea din Statele Unite ale Americii. Metropola este resedinta comitatului Harris (Harris County) - al treilea comitat din SUA ca numar de locuitori. Houston este un oras minunat pentru a va petrece o vacanta aici.

In acest oras veti avea un sentiment distinct de comunitate, caldura, prietenie, pe care nu il puteti gasi cu adevarat in alta parte, in special in randul oraselor similare ca dimensiune si complexitate.

Acesta este un oras care se reinventeaza continuu. A fost candva cel mai faimos oras, unde baronii de petrol au fost regi, apoi - cand NASA a venit la oras - s-a transformat in Space city. Huston va ofera muzee splendide, spectacole de teatru de neuitat, Gradinile Zoologice, Rose Garden de la Hermann Park, si in functie de perioada din an, un spectacol gratuit la Teatrul Miller. Pe de alta parte, un tur la Space Center Houston va va impresiona cu siguranta. Houston este un oras multicultural care gazduieste natiuni asiatice, arabe si din America Latina. Dar cultura sa nu se limiteaza la populatia diversa - se mandreste de asemenea, cu un cartier de clasa mondiala in care teatrul este acasa.

In Houston, distractiile de vara din timpul zilei ofera stari palpitante. La sud de oras este una dintre cele mai bune atractii, Gulf Greyhound Park, care ofera curse de ogari, curse de cai si pariuri pe tot parcursul anului. Un pic mai departe spre sud, Moody Gardens in Galveston este o destinatie distractiva pentru tot parcursul anului, cu un acvariu imens si doua cinematografele IMAX.

Vizitand acest oras veti trai o experienta minunata, avand ocazia sa vizitati mult mai multe atractii turistice decat cele amintite anterior.

Houston