Ghid turistic Indianapolis

Recomandat pentru: muzee, cultura, atractii inedite, centre culturale, divertisment, expozitii, galerii de arta

Despre Indianapolis

Indianapolis este un oras din comitatul Marion si capitala statului Indiana, Statele Unite ale Americii.

Fondat in 1821, orasul Indianapolis a crescut uluitor si, in 1910, era deja locul in care functionau mai mult de 60 de producatori de autoturisme. In prezent, unul dintre cele mai mari orase din lume, Indianapolis contine multe cartiere interesante si istorice, cu o arhitectura victoriana, strazi pietruite, magazine interesante si restaurante populare. O mare parte din oras a fost intens redezvoltat in ultimii ani, in special centrul orasului Indianapolis.

Indianapolis cunoscut sub numele de "Racing Capital of the World", gazduieste faimosul Indianapolis Motor Speedway, un veritabil loc de pelerinaj pentru toti cei care iubesc cursele de masini. Indianapolis gazduieste, de asemenea, cel mai mare muzeu pentru copii, precum si mai multe gradini si parcuri minunate. Daca nu sunteti un entuziast al masinilor de curse sau doar vreti sa vedeti restul mergeti sa vizitati gradinile si parcurile. White River State Park este spectaculos. Gradinile au flori frumoase, alei minunate si, daca sunteti norocos, veti vedea, de asemenea, multi fluturi. Biletul de intrare in gradini include o vizita la Gradina Zoologica. Muzeul Copiilor din Indianapolis este cel mai mare de acest gen din lume si gazduieste o multime de lucruri interesante.

Indianapolis are, de asemenea, mai multe memoriale si cimitire, precum si Monumentul Soldatilor & Marinarilor, care este situat chiar in centrul orasului.

Indianapolis