Informatii utile Insula Kodiak

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -09:00

Cand este indicat sa vizitati Insula Kodiak

Cea mai buna perioada pentru a vizita Insula Kodiak, din puncte de vedere al climei, este din iunie pana in septembrie. Pe de alta parte, cel mai bun timp pentru a vedea un urs Kodiak este in lunile iulie, august si septembrie.

Industria turistica a Insulei Kodiak sezoniera, cu aproximativ 76% din totalul vizitatorilor in timpul lunilor de vara.

Temperaturi medii lunare in Insula Kodiak, America

Cu toate ca majoritatea vizitatorilor vin pe Insula Kodiak in lunile calde de vara, exista multe lucruri de facut si de vazut si iarna. Iernile de aici sunt destul de grele, ca si in alte parti din Alaska. Temperaturile variaza de la aproximativ -4 ° C la 2 ° C.

Ce sa luati in bagaj

Hainele impermeabile si incaltamintea comoda sunt lucruri esentiale pe care trebuie sa le puneti in bagajul dvs. atunci cand va pregatiti de plecare pe Insula Kodiak. Oportunitati fotografice de pe insula sunt numeroase; nu uitati aparatul de fotografiat!

Modalitati de plata pe Insula Kodiak

Pe Insula Kodiak se utilizeaza dolarul SUA ca moneda. Dolarul este una dintre monedele cele mai frecvente si este convertibil in multe alte valute. Daca intentionati sa utilizati cardul dvs. bancar sau cardul de credit, trebuie sa aveti un cod PIN (numar personal de identificare), valabil la nivel international (de obicei 4 cifre).

Transportul pe Insula Kodiak

Pe insula exista un sistem de tranzit operat de Centrul Kodiak, acesta furnizeaza servicii intre inclusiv aeroport si orasele de pe insula.

Puteti calatori si cu masina. Autostrada din zona Insulei Kodiak urmeaza linia de coasta de la Cape Chiniak nord, prin orasul Kodiak, la Monashka Bay.

Shopping in Insula Kodiak

Kodiak are un numar surprinzator de magazine generale, galerii, magazine de cadouri, etc.. Cele mai multe magazine vand arta artizanala de pe plan local, articole de imbracaminte sau articole pentru cadouri. De pe Insula Kodiak puteti achizitiona un somon afumat sau un crab gigant proaspat.

Insula Kodiak