Ghid turistic Insula Nantucket

Recomandat pentru: plaja, shopping, relaxare

Despre Insula Nantucket

Nantucket este o insula situata la 30 km de Cape Cod. Insula ofera porturi linistite, plaje de nisip, faruri, conace vechi, gradini frumoase si istorie interesanta. Fie ca doriti sa petreceti cateva nopti in oras cu prietenii, un weekend distractiv cu copiii, sau orice altceva, Nantucket este locul in care doriti sa va aflati.

Nantucket este o insula mica frecventata, in general, de turisti cu venituri medii. Insula le ofera posibilitatea de a se bucura de un Bloody Mary servit pe plaja, de a scapa de atmosfera de lucru cu familiile si prietenii. Multi turisti vin la Nantucket, deoarece stiu ca aceasta este o locatie ce ofera servicii de cinci stele. Nantucket are, de asemenea, unele dintre cele mai exclusiviste cluburi de golf, cabane, restaurante, plaje si case.

Administratia locala si oamenii de pe Insula Nantucket sunt ecologisti convinsi. Exista un sistem de reciclare care trebuie sa fie urmat de catre toti vizitatorii si rezidentii insulei. Aproximativ 36% din insula este protejata si mentinuta de catre Nantucket Conservation Foundation. Terenurile protejate includ plaje, paduri din lemn masiv, dune, mlastini, pajisti, pasuni, si iazuri. Nantucket Conservation Foundation sustine protejarea animalelor salbatice locale de insula. Privitul balenelor si al pasarilor este o activitate foarte populara indragita deopotriva de localnici si turisti. Candva, Insula Nantucket a fost in centrul industriei vanatorii de balene. Pe insula veti gasi Muzeul vanatorii de balene.

Cateva dintre activitatile turistice populare de agrement si servicii includ: ciclismul, canotajul, pescuitul, sporturi nautice, inchirieri barca, inchirieri de acostare, regate, surfing, festivaluri, muzee, spa-uri si cluburi de frumusete, fitness, masaj, excursii, eco-tururi, excursii caiac, tururi de mers pe jos si excursii pe site-uri.

Deoarece Nantucket este o destinatie turistica foarte mare in timpul sezonului de vara un mare numar de persoane vin pe insula din intreaga lume sa caute locuri de munca pentru vara, cu intentia de a se intoarce acasa, la sfarsitul sezonului. Lucratorii sunt necesari pentru a facilita si de a administra magazine, restaurante, cluburi, precum si alte facilitati de pe insula care atrage turisti. Acesti lucratori sunt, de asemenea, si turisti, deoarece in timp ce lucreaza si ei se confrunta cu Nantucket pentru prima data si se implica in multe activitati turistice.

Insula Nantucket