Ghid turistic Jacksonville

Recomandat pentru: muzee, relaxare, plimbari in aer liber, cultura, divertisment, arhitectura, arta

Despre Jacksonville

Situat intr-un cadru romantic, Jacksonville este un oras port prosper si unul dintre centrele majore culturale, comerciale, industriale si financiare. Pentru calatorii, aceasta zona ofera o multitudine de atractii si oportunitati de recreere. Jacksonville gazduieste numeroase festivaluri, evenimente sportive nationale si internationale, cursuri de golf si evenimente mondiale de arta si cultura. Orasul are multe site-uri istorice, inclusiv Kingsley Plantation, Fort Clinch, Fort Caroline, and the Timucuan Preserve. Este de asemenea, acasa, la cea mai mare muzeu de arta contemporana in sud-estul Statelor Unite, precum si Cummer Art Gallery.

Din punct de vedere al numarului de locuitori, Jacksonville este cel mai mare oras din statul Florida. Jacksonville este un mix optim de farmec si frumusete urbana si rurala.

Turistii din Jacksonville vor avea posibilitatea de a se bucura de mult soare, de plaje si de o multime de obiective turistice. Orasul prezinta, de asemenea, o mare oportunitate de a experimenta o serie de minuni naturale, inclusiv rauri, lacuri si oceanul. Nisipul auriu si atractiile frumoase, cum ar fi Gradinile Zoologice si Parcul de distractii, fac din acest oras o populara destinatie de vacanta. Jacksonville are o gradina zoologica minunata, cu multe animale, inclusiv primate, serpi, girafe, rinoceri, elefanti.

In 1901 o mare parte din centrul orasului Jacksonville a ars intr-un incendiu masiv, fapt ce a implicat reconstructia acestuiaa in totalitate. Muzeul de Stiinta si Istorie a dedicat o expozitie mare acestui dezastru.

Avand in vedere temperaturile ridicate din, localnicii spun ca au experienta a doua sezoane, de vara si de primavara; culorile ramanand mereu neschimbate si fiind rareori zapada.

Este bine sa constientizati rata ridicata a criminalitatii atunci cand calatoriti in Jacksonville, in special, pentru evenimente care sunt extrem de populare.

Jacksonville