Informatii utile Jacksonville

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Jacksonville este recunoscuta pentru


muzee
relaxare
plimbari in aer liber
cultura
divertisment
arhitectura

Cand este indicat sa vizitati orasul Jacksonville

Jacksonville are un climat subtropical umed, cu vremea usoara in timpul iernii si vremea calda in timpul verii. In timpul iernii, se inregistreaza rareori vreme rece, numai 15 nopti sub punctul de inghet. Lunile de vara - iunie, iulie si august - sunt cele mai umede luni ale anului, iar iulie si august sunt, de asemenea, cele mai calduroase luni ale anului.

Temperaturi medii lunare in Jacksonville, America

Cu mult soare si atractii din belsug, Jacksonville este o destinatie populara de care va puteti bucura pe tot parcursul anului. Momentul cel mai popular pentru a vizita Jacksonville este in timpul lunilor de vara, cand vremea permite vizitarea obiectivelor turistice. Calatorii cu un buget fix pot vizita Jacksonville in timpul lunilor de iarna, cand costurile sunt mai mici.

Ce sa luati in bagaj

Incaltamintea comoda, pantaloni scurti (vara) sau blugii (in timpul iernii) si tricourile sunt tinuta standard pentru vacanta la Jacksonville. In situatia in care doriti sa explorati zone impadurite sau zone umede intr-o zi fierbinte, adaugati in bagaj produse pentru protectie solara si impotriva tantarilor. Aduceti cu dumneavoastra un aparat de fotografiat! Jacksonville abunda in oportunitati foto frumoase si pitoresti.

Transportul in Jacksonville

Transportul public este asigurat de Jacksonville Transportation Authority (JTA). Autobuzele functioneaza regulat in oras. Cu toate acestea, deoarece punctele de interes sunt atat de raspandite, transportul public nu este o optiune viabila.

Taxiuri sunt costisitoare pentru plimbari lungi; spre exemplu, dus-intors din centrul orasului la aeroport platiti aproximativ 30 $;

Shopping in Jacksonville

In Jacksonville cumparaturile sunt o experienta unica si variata. Mall-urile sunt in numar mare si includ de la mall-uri mai noi de lux, pana la mall-uri antice. Aproape de Plaza Hotel & Suites este noul River City Marketplace, un centru comercial imens situat la iesire din aeroportul Jacksonville. Acesta este cel mai mare centru comercial din Jacksonville. Un alt centru comercial favorit in Jacksonville este Jacksonville Landing; acesta este o destinatie, cu vederi superbe, in care puteti face cumparaturi de tot felul.