Informatii utile Jersey City

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Jersey City este recunoscuta pentru


relaxare
alte atractii
shopping

Cand este indicat sa vizitati orasul Jersey City

Exista cate ceva de facut si vazut in acest oras, in fiecare sezon, dar primavara si toamna ofera temperaturi moderate. Primavara are de multe ori perioade scurte de ploaie. Temperaturile zilnice medii de primavara si toamna se apropie de 16 °C, un timp foarte bun pentru plimbari in care sa descoperiti orasul.

Temperaturi medii lunare in Jersey City, America

Vara poate fi foarte calda si umeda, adesea cu descarcari electrice scurte. Acesta este sezonul perfect pentru festivaluri, concerte si filme in aer liber, sau de relaxare pe raul Hudson.

Iernile in Jersey City sunt, in general, reci, cu un apus de soare timpuriu (16:30).

Pentru cei care incearca sa economiseasca, preturile de cazare tind sa fie mai mici in perioada ianuarie-aprilie, cand sunt mai putini turisti.

Ce sa luati in bagaj

Cele mai multe restaurante si teatre, permit tinuta casual. Veti avea nevoie de o pereche de pantofi confortabili pentru mers pe jos. Purtati intotdeauna mai multe straturi de haine, iernile sunt reci, iar in timpul verii spatiile publice au aer conditionat. Nu uitati aparatul de fotografiat care, in Jersey City, nu este o optiune ci o necesitate!

Transportul in Jersey City

Jersey City ofera posibilitati de transport variate. Indiferent daca ajungeti cu masina, cu trenul avionul sau feribotul, veti gasi ca gasirea transportului in oras este deosebit de usoara. Cu o multime de parcari, metrou, autobuze si taxiuri la preturi convenabile, puteti lua pranzul pe West Side si cina in Heights. Metrou PATH din New York, ofera servicii rapide intre New York si New Jersey, in timp ce o plimbare cu feribotul peste Hudson va va transporta de la Jersey City la Manhattan, in mai putin de 5 minute.

Shopping in Jersey City

In materie de cumparaturi, Jersey City ofera tot ceea ce va puteti dori, de la mall-urile impresionante prin constructie si prin ceea ce ofera, la magazinele mici individuale. In plus, unul dintre semnele sigure ale verii este reaparitia pietelor fermierilor. Jersey Fresh este un program de publicitate si promovare dezvoltat de Departamentului de Agricultura New Jersey in 1983 pentru a face cunoscuta marea varietate de fructe si legume care sunt cultivate in Garden State.