Informatii utile Juneau

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -09:00

Juneau este recunoscuta pentru


drumetii
peisaje
observarea balenelor

Cand este indicat sa vizitati orasul Juneau

Clima este blanda, de obicei 16-24 °C in timpul verii si in jur de -1 °C in timpul iernii. Sezonul ploios este octombrie, desi in aceasta padure tropicala luxurianta, o burnita periodica in timpul zilei este intotdeauna posibila; ninge ocazional in mijlocul iernii (decembrie-martie).

Temperaturi medii lunare in Juneau, America

Cele mai bune motive pentru care Juneau poate fi vizitat in orice anotimp, sunt urmatoarele: peisaj spectaculos de neegalat, viata salbatica abundenta, liniste, conditii climatice tot anul, mare diversitate de aventuri, atractii si trasee.

Cei mai multi oameni viziteaza Juneau in timpul sezonului de vara, atunci cand se pot face croaziere. In timpul iernii, puteti practica o multitudine de sporturi specifice acestui anotimp. Pentru a gasi mai putin aglomerat, mergeti intre septembrie si mai.

Ce sa luati in bagaj

Din moment ce nu puteti sti niciodata cum va fi vremea - si vremea se poate schimba destul de rapid - cel mai bine este sa va imbracati in straturi. Din bagaj nu trebuie sa lipseasca cizmele impermeabile pentru drumetii si sosetele care sa va tina de cald. Nu uitati aparatul foto, cu care veti imortaliza cele mai frumoase momente ale vacantei.

Modalitati de plata in Juneau

Costul zilnic este de 253 $. Aceasta suma indica estimarea cheltuielilor totale de zi cu zi pentru o singura persoana: cazare la un hotel de 3 stele, cina si pranzul la un restaurant de 3 stele. Acest cost a fost estimat pentru sezonul de varf, desigur, acesta se poate schimba in perioada de extrasezon.

Transportul in Juneau

Soseaua principala din Juneau se extinde pe aproximativ 72 km de-a lungul liniei de coasta. In Juneau este posibil sa inchiriati autoturisme, sau sa apelati la un taxi.. Sistemul de autobuz public este un mod suplimentar de transport pentru localnici si vizitatori.

Shopping in Juneau

Daca vreti sa faceti unele cumparaturi din Juneau puteti merge la Nugget Mall. Vizitatorii pot gasi chilipiruri si reduceri la magazine de top cum ar fi: CNG, Gourmet Alaska, Hearthside Books, Holly's Hallmark, Jensen Home Furnishings, Jo-Ann Fabrics & Crafts. Shop Munte Foggy vinde echipament de camping, harti topografice, si echipament sportiv. De asemenea, magazinul inchiriaza schiuri.

Juneau