Despre Lake Tahoe

Lake Tahoe este un lac de apa dulce in Sierra Nevada din Statele Unite ale Americii. La o altitudine de 6225 de metri, Lake Tahoe este situat de-a lungul frontierei dintre California si Nevada, la vest de Carson City. Lake Tahoe este cel mai mare si mai adanc lac alpin din America de Nord. O mare parte din zona inconjuratoare Lake Tahoe este dedicata industriei turismului si in acest sens exista multe restaurante, partii de schi, terenuri de golf si cazinouri pentru vizitatori.

Acest lac este inconjurat de munti si statiuni. Daca vreti sa stati cu familia si/sau cu prietenii sau mergeti sa explorati de unul singur, acest las este locul ideal. Lacul Tahoe este un loc relaxant unde puteti face aproape orice. Exista doua zone generale ale lacului: North Lake Tahoe si South Lake Tahoe. Multe atractii si zone de agrement sunt, de asemenea, situate pe malul de est si la vest de lac. Lacul traverseaza frontiera din California si Nevada. South Lake Tahoe are cazinouri si hoteluri majore. North Lake Tahoe este mai rustic si relaxant.

Activitati abunda atat vara cat si iarna. In timpul verii, va puteti plimba cu o barca pe lac si puteti practica schi de apa. In timpul iernii, puteti practica o gama completa de sporturi.

Va puteti bucura de aproape orice tip de preparate de bucatarie, fie ca este vorba de mancare chinezeasca, italiana, sau specialitate locala. Multe hoteluri sunt situate pe malul lacului, altele sunt la o distanta oarecare de mers pe jos, astfel incat va puteti bucura de frumusetea lacului.

Hoteluri sunt o optiune buna de a va caza aici. Rezervati in prealabil, in special pentru sezoanele de iarna sau de vara. Aveti posibilitatea sa obtineti o camera ieftina cu 30$/noapte in South Lake Tahoe, sau un pachet la un hotel cu cateva sute de dolari pe noapte. Proprietarii de case din zona fac o afacere buna inchiriandu-si casele sau apartamentele in timpul sezoanelor de iarna si de vara.

Lake Tahoe