Informatii utile Las Vegas

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

Las Vegas este recunoscuta pentru


divertisment
cladiri private
puncte de interes
muzee
arhitectura
relaxare

Cand este indicat sa vizitati orasul Las Vegas

Momentul cel mai interesant sa calatoriti la Las Vegas este Ajunul Anului Nou, insa aceasta perioada nu este ieftina. Daca sunteti in cautarea unui bilet de avion ieftin si a unor tarife hoteliere mici, trebuie sa alegeti perioada de vara - lunile iulie si august - atunci cand temperaturile se ridica la 38 °C.

Temperaturi medii lunare in Las Vegas, America

Las Vegas este o destinatie tot parcursul anului, si daca insistati sa cautati veti gasi bilete de avion ieftine. Perioada Anului Nou este deosebit de costisitoare intrucat verile extrem de calde sunt de multe ori cel mai bun moment al anului pentru a gasi bilete de avion ieftine.

Ce sa luati in bagaj

In cea mai mare parte a timpului, in Las Vegas hainele casual sunt purtate dimineata, la pranz si seara, chiar si la cina sau la spectacole. Din acest motiv bagajul dumneavoastra poate include: pantaloni (preferabil negru, maro, albastru sau kaki); lenjerie de bumbac; fuste si bluze pentru femei; o tinuta de seara (rochie de cocktail sau cina) - dar hainele de lux nu sunt de obicei necesare; rochiile usoare, pantalonii scurti si tricourile sunt o necesitate pentru uzura de zi cu zi. Este intotdeauna o idee buna sa impachetati un pulover sau o jacheta, chiar daca este cald. Cele mai multe hoteluri au piscine, asa ca nu uita sa va impachetati costume de baie. Adaugati in bagaj doua perechi de pantofi confortabili.

Transportul in Las Vegas

Transportul public este in mare parte limitat la autobuze, operate de Comisia de Transport Regional Nevada de Sud (RTC), care ruleaza peste 30 de rute in Las Vegas.

Traficul mai aglomerat este in timpul orelor de varf. Conducatorii auto trebuie sa aiba peste 21 de ani. Companiile recomandate pentru inchirieri auto includ: Alamo (tel: (702) 826 6893; www.alamo.com ), Avis (tel: (702) 531 1500; www.avis.com ), Budget (tel: (702) 736 1212; www.budgetvegas.com ), si Hertz (tel: (702) 733 7388; www.hertz.com ).

Shopping in Las Vegas

Desi Las Vegas este cel mai bine cunoscut pentru cazinourile sale, orasul este, de asemenea, pe scara larga renumit pentru potentialul sau de cumparaturi. Magaazinele de fabrica sunt foarte populare in Las Vegas, din cauza reducerilor considerabile pe care le ofera marfurilor. Belz Factory Outlet World ofera peste 140 de puncte de vanzare cu nume de marca, cum ar fi Tommy Hilfiger si Claiborne Liz.

Magazinele sunt situate pe oriunde turistii ar putea trece cu bani in buzunare - cu alte cuvinte, oriunde in centrul orasului si pe Strip.