Cum se ajunge in Los Angeles

Pentru a ajunge in Los Angeles, cautati zboruri catre Bob Hope Airport, Burbank: aeroportul se afla situat la 5 kilometri nord-vest de Burbank si 20 km nord de Los Angeles. Aeroportul este deservit de autobuze publice MTA care ruleaza la Hollywood (autobuz 163), Burbank (autobuz 165) si centrul orasului Los Angeles (autobuz 94). Taxiurile sunt disponibile si transferuri plecand din fata cladirii terminalului.

Unul dintre cele cinci aeroporturi majore din Los Angeles, Aeroportul International Los Angeles este unul dintre cele mai aglomerate din lume. Aeroportul este situat 24 km sud-vest de Los Angeles. Serviciile publice de transfer cu autobuzul sunt coordonate de catre Autoritatea de Transport Metropolitan. Autobuzele circula de la un lot de parcare auto C, care este conectat la terminale de un autobuz de transfer gratuit.

LA / Ontario International Airport este situat 55 km est de centrul Los Angeles si este cel mai mare al treilea aeroport din regiune. Compania Omnitrans asigura serviciul de transfer din acest aeroport cu autobuze.