Informatii utile Los Angeles

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -08:00

Los Angeles este recunoscuta pentru


muzee
moda
arta
shopping
plaja

Cand este indicat sa vizitati orasul Los Angeles

Los Angeles este din punct de vedeere al climei, pe tot parcursul anului, o destinatie inteleapta, cu o medie de 263 zile insorite pe an. Decembrie este luna cea mai rece din an, desi temperaturile sunt foarte rar sub 10 °C (50 ° F). Perioada ianuarie-martie are tendinta de a fi cea mai ploioasa, desi precipitatiile variaza. In iulie si august temperaturile urca la peste 38 °C. Mai si iunie pot avea ceata, care, in general, se ridica pana la pranz.

O vizita in Los Angeles este recomandata in orice moment al anului, dar primavara este, probabil, cel mai bun anotimp. Vremea nu este la fel de fierbinte ca in timpul verii, iar plajele nu sunt la fel de aglomerate. In timpul primaverii gasirea unui hotel nu este la fel de dificila ca incercarea de a gasi unul in timpul verii.

Temperaturi medii lunare in Los Angeles, America

Exista mai multe evenimente care au loc in timpul primaverii in Los Angeles. Martie este luna in care se organizeaza Targul irlandez si Festivalul de Muzica de la Los Angeles. In aprilie Toyota Grand Prix este prezentat in Long Beach. In cazul in care sunteti pasionat de baseball, acest sezon incepe in luna aprilie.

Ce sa luati in bagaj

In Los Angeles, in orice moment al anului veti merge este de dorit sa va imbracati in straturi. Chiar si in mijlocul verii, veti avea nevoie uneori de un sacou. In cea mai mare parte a timpului puteti purta pantaloni scurti, blugi, fuste casual si tricouri. Pantofii de tenis merg purtati in cele multe locuri. Tinuta casual este acceptata la restaurante rafinate si spectacole de teatru, dar este posibil sa doriti sa imbracati ceva special pentru o noapte la fel de speciala, asa ca depinde de dvs.

Din bagajul dvs. nu trebuie sa lipseasca costumele de baie, produsele pentru
protectie solara, ochelarii de soare, o palarie. De asemenea, nu uitat sa adaugati in bagaj un telefon mobil, de preferinta un telefon inteligent cu cartografiere GPS, un aparat foto cu o multime de carduri de memorie si baterii suplimentare.

Transportul in Los Angeles

Los Angeles are un sistem amplu de autobuz, dar din cauza dimensiunii extinderii orasului, transportul public este adesea consumator de timp. Sistemul de metrou al orasului este prea limitat pentru a fi eficient. Turistul la Los Angeles, ar trebui sa planifice inchirierea unei masini la sosirea sa in oras, in scopul de a experimenta pe deplin oras.

Shopping in Los Angeles

Los Angeles este un paradis al cumparatorilor cu un amestec mare de mall-uri de lux si de cumparaturi de tip boutique. Cea mai faimoasa strada comerciala din Los Angeles este Rodeo Drive, in Beverly Hills. Cei cu conturi bancare consistente pot merge la cumparaturi in magazinele de bijuterii, cum ar fi Harry Winston si Tiffany sau magazinele emblematice ale tuturor numelor de designer, de la Gucci la Tommy Hilfiger.

Melrose Avenue este plina cu magazine de antichitati din secolul al XX-lea si buticuri de moda. La Brea Avenue are mai multe buticuri si magazine de epoca cu imbracaminte. Zona Silver Lakeare tarabe si buticuri care vand haine elegante.

Magazinele kitsch de-a lungul Bulevardului Hollywood vand suveniruri cum ar fi Premiile Oscar false.

In Los Angeles veti gasi si foarte multe piete. Piata de vechituri de la Rosebowl Pasadena are peste 2.500 de furnizori si este un loc minunat pentru a cauta si a vana antichitati moderne.