Ghid turistic Minneapolis

Recomandat pentru: shopping, gastronomie, restaurante

Despre Minneapolis

Minneapolis este un oras si sediul comitatului Hennepin, statul Minnesota, Statele Unite ale Americii. Minneapolis se afla pe partea dreapta a cursului raului superior al fluviului Mississippi, in extremitatea central-estica a statului. Minneapolis este un oras pe prerie, cu toate garniturile de prosperitate progresive - un cumul de cafenele, restaurante organice si etnice, muzee de arta si teatre, toate acestea in numar suficient pentru ca orasul sa fie poreclit Mini-Apple.

Minneapolis este genul de loc in care oamenii fara adapost sunt tratati cu amabilitate in cafenele iar autobuzele sunt pastrate extrem de curate.

De la o gradina cu sculpturi urbane la cele mai mari mall-uri din America, Minneapolis se mandreste cu o abundenta de atractii unice. De-a lungul orasului, veti gasi cartiere minunate cu magazine si restaurante unice, case etnice. Raul Mississippi si mai mult de 20 de lacuri in limitele orasului se adauga peisajului superb. In timpul sejurului dvs. veti gasi aici o penurie de activitati de agrement, inclusiv evenimente culturale, sportive profesionale si festivaluri. Orasul se mandreste cu multe muzee si teatre fiind depasit doar de New York din acest punct de vedere.

Numele "Minneapolis" care inseamna "Orasul Lacurilor" se refera la cele 22 de lacuri naturale pe care le are. Orasul are excelente parcuri care incurajeaza plimbarile. Ciclismul pe potecile din jurul lacurilor, oferind rezidentilor un loc magic de relaxare.

Minneapolis