Informatii utile Minneapolis

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

Minneapolis este recunoscuta pentru


shopping
gastronomie
restaurante

Cand este indicat sa vizitati orasul Minneapolis

Cele mai bun luni pentru a vizita Minneapolis sunt lunile iunie-august. In aceasta perioada temperaturile se inscriu in jurul a 27 °C. Vara marcheaza sezonul turistic de varf si are festivaluri si piete agricole in numar mare. Iernile, pe de alta parte, sunt foarte reci. Perioada noiembrie - aprilie este, de obicei, marcata de o multime de zapada. Exista o multime de lucruri de a vedea si de a face in acest moment al anului, iar ofertele de cazare sunt abundente.

Temperaturi medii lunare in Minneapolis, America

Ce sa luati in bagaj

Cand calatoriti la Minneapolis este esential sa aveti cu dumneavoastra haine casual de bun gust. Majoritatea orasului este plin de viata, veti merge mult si pe jos, este necesar asadar sa purtati ceva confortabil in picioare. Daca veti calatori in lunile octombrie-ianuarie, purtati haine in straturi si nu uitati cizmele rezistente din piele si manusile din piele.

Shopping in Minneapolis

Cand vine vorba de cumparaturi in Twin Cities, vizitatorii au optiuni la alegere. La urma urmei, aici veti gasi cel mai mare mall: Mall of America.

Mall Nicollet este o artera pietonala care se intinde de la Nicollet Avenue in centrul orasului Minneapolis. Aici veti gasi mai mult de 400 de magazine de vanzare cu amanuntul. Gaviidae Common, un complex comercial de lux este situat tot in aceasta zona.

District Del Sol ofera o varietate de magazine traditionale, produse alimentare de specialitate, restaurante mexicane fermecatoare si opere de arta.