Ghid turistic Nebraska City

Despre Nebraska City

Nebraska City este un oras in comitatul Otoe, statul Nebraska, din Statele Unite ale Americii. Nebraska City este cunoscut sub numele de "The Home of Arbor Day", in Nebraska City fiind si casa primului Secretar al Agriculturii, J. Sterling Morton, care a promovat plantarea de copaci in preerie. National Arbor Day Foundation isi are sediul in apropierea casei sale, in Nebraska City.

In fiecare an, AppleJack Festival are loc in al treilea weekend din septembrie. Evenimentul se organizeaza de peste 40 de ani – acest eveniment include printre altele si o parada.

Desi cunoscut pentru toamna sa luxurianta cu recolte bogate de de mere, puteti experimenta splendoarea orasul natal al Arbor Day pe tot parcursul anului. Fiind unul dintre cele mai vechi orase din Nebraska, Nebraska City arhitectura orasului este deosebita. In cautarea unei vacante insorite pentru intreaga familie sau a unei evadari confortabile pentru doi, Nebraska City este o destinatie excelenta, cu o istorie bogata, obiective turistice interesante si festivaluri de renume.

Nebraska City dispune de 11 muzee in care veti gasi informatii incepand cu Razboiul Civil. In cazul in care sunteti un iubitor al aventurii, din acest oras puteti pleca in numeroase expeditii. Concluzia este ca acest oras ofera cate ceva pentru toate gusturile, fiind un loc ideal pentru vacanta dumneavoastra!

Nebraska City