Informatii utile Nebraska City

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

Cand este indicat sa vizitati Nebraska City

Orasul are un climat continental cu ierni reci si veri calde. Cel mai bun pentru a vizita Nebraska City este vara, cand va puteti bucura de vreme frumoasa si de petrecerea timpului in natura – vara veti avea oportunitatea parcurgerii unor trasee minunate. In acest anotimp

Temperaturi medii lunare in Nebraska City, America

Casa lui J. Sterling Morton, ofera oportunitatea unor plimbari prin splendida gradina pe care o are; tot aici puteti face si un tur al acestui conac istoric. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de o excursie de o zi la Omaha sau Lincoln, ambele la mai putin de o ora distanta.

Nebraska City este, de asemenea, orasul in care are loc Celebrarea Zilei Arborilor in primavara si Festivalul Applejack in luna septembrie.

Ce sa luati in bagaj

Este bine ca pentru vara sa puneti in bagajul dumneavoastra haine usoare, confortabile, preferabil din bumbac: pantaloni scurti, tricouri; iar pentru vara haine pe care sa le puteti purta in straturi, care sa va tina de cald. Ochelarii de soare va vor fi de ajutor. De asemenea, nu uitati aparatul foto!

Modalitati de plata in Nebraska City

Moneda orasului este dolarul american. Cardurile de credit si cecurile de calatorie sunt acceptate pe scara larga. Veti gasi cu usurinta ATM-uri (cashpoints). Bancile opereaza, in general, de luni pana vineri de la 8 la 17.

Iata cateva oferte de pret pentru prima vacanta la Nebraska City: un mic dejun va poate costa 6 $; o cina va costa aproximativ 22 $. Cazare veti putea gasi incepand cu 47 $.

Transportul in Nebraska City

Cea mai buna modalitate de a vizita acest oras este de a inchiria o masina. Varsta minima pentru inchiriere este de 25 de ani, dar unele companii permit inchirierea si soferilor mai tineri contra unei taxe suplimentare.

Shopping in Nebraska City

Orasul ofera mall-uri si alte centre comerciale mari din care puteti face cumparaturi. Intre acestea se numara: Antique Shop (antichitati), Martin Jewelry & Gifts (bijuterii), Brown's Shoe Fit Co (pantofi), Factory Stores of America (centru comercial), Wal-Mart Supercenter (centru comercial), Pamida Discount Center (centru comercial).

Nebraska City