Ghid turistic New London

Recomandat pentru: shopping, cazinou, plaja

Despre New London

New London este un oras situat in comitatul cu acelasi nume, din statul Connecticut, SUA. Aici se afla sediul administrativ al comitatului New London. New London City este situat pe cursul Thames River. Orasul este cunoscut si datorita faptului ca aici este sediul concernului farmacologic Pfizer, renumit prin producerea Viagrei.

New London este de asemenea si un important port maritim. Pentru mai multe decenii, incepand din secolul al XIX-lea, New London a fost al treilea cel mai aglomerat port din lume pentru vanatoarea de balene, dupa New Bedford, Massachusetts si Nantucket. Vanatoarea de balene a adus orasului capital pentru finantarea arhitecturii orasului. Ulterior New London a devenit centru al transportului maritim si al altor industrii de fabricatie.

Orasul gazduieste Connecticut College, Mitchell College, United States Coast Guard Academy si Scoala Williams.

Aici va puteti plimba cu barca, puteti face canotaj, precum si alte sporturi de apa. In oras exista mai multe docuri si magazine marine. Puteti lua masa in restaurante, merge la un spectacol de teatru, sau la un film; va puteti plimba prin parcuri sau juca golf.

Cu cladiri istorice, magazine de cadouri, o librarie si multe locuri pentru a lua masa, veti gasi ca este usor sa va relaxati si sa va bucurati de imprejurimi. Explorarea centrului orasului poate fi o aventura in sine.

New London