Informatii utile New Orleans

Date generale


Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

New Orleans este recunoscuta pentru


acvariu
gastronomie
divertisment
viata de noapte

Cand este indicat sa vizitati orasul New Orleans

Temperatura medie in New Orleans este de 21 ° C, dar poate scadea sau creste considerabil intr-o singura zi.

Temperaturi medii lunare in New Orleans, America

Lunile iulie si august, pot fi foarte calde si inabusitoare - in timpul acestor luni cu chilipiruri, urmati exemplul bastinasilor: stati departe de soare la amiaza si mutati-va dintr-o cladire cu aer conditionat, la alta. In perioada iunie - septembrie poate fi inca umed si cald. Daca puteti suporta caldura uneori inabusitoare, puteti alege vara pentru vacanta dvs.; acum orasul ofera chilipiruri hoteliere.

Iarna este usoara pentru standardele americane, dar este punctata de inghet ocazional.

Sezonul uraganelor este intre 1 iunie si mijlocul lunii noiembrie. In mod evident, nu exista garantii, dar, in ciuda imprevizibilitatii lor si a dramelor petrecute in ultimii ani, acestea nu au o constanta periodica.

Ce sa luati in bagaj

In sezonul de vara, tricourile si pantalonii scurti sunt absolut acceptabile peste tot, cu exceptia cele mai bune restaurante. Pentru primavara si toamna, adaugati in bagaj o haina usoara sau o jacheta si o umbrela (acestea sunt oricum disponibile peste tot, asa cum sunt si hainele impermeabile ieftine de ploaie – venind in ajutorul celor prinsi de o ploaie torentiala neasteptata). De asemenea, retineti ca multe restaurante sunt prea zeloase in ceea ce priveste aerul conditionat; din acest motiv fiind bine sa puneti in bagaj un pulover usor care sa va fie la indemana in astfel de situatii.

Shopping in New Orleans

Experienta de cumparaturi este foarte diversificata. New Orleans este orasul unde s-a nascut Jazz-ul - un oras multicultural si un creuzet de culturi diferite. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi orase din Statele Unite ale Americii, si din aceasta cauza, are o mare diversitate etnica. New Orleans este una dintre cele mai mari orase din statul Louisiana, dintr-un asemenea oras nu putea lipsi optiunea de cumparaturi foarte diversificata.

New Orleans este unul din orasele cele mai unice in lume si scena de cumparaturi reflecta aceasta unicitate. Sigur, veti gasi o multime de buticuri de designer si lanturi de retail, dar veti gasi, de asemenea, foarte multe galerii, magazine de antichitati, magazine de accesorii, magazine pop si multe altele. Veti gasi pe Mardi Gras, brelocuri cu papusi voodoo, sau bijuterii superbe in piata franceza. Fanii artei vor putea parcurge galeriile de pe Julia Street in cartierul Warehouse.