Ghid turistic Orlando

Recomandat pentru: parc de distractie, montagne russe, parcuri, parcuri tematice, shopping

Despre Orlando

Orlando este un oras si sediul comitatului Orange din statul Florida, Statelor Unite ale Americii

Daca a existat vreodata un oras dedicat bucuriei, atunci Orlando este acela. Veti gasi aici un climat deosebit, atractii mai mult decat in orice alt loc, posibilitatile fantastice de petrecere a noptilor si activitati minunate in timpul zilei. Orlando este un loc minunat pentru a merge cu intreaga familie.

Parcurile tematice sunt motivul cel mai frecvent pentru care vizitatorii aleg sa vina la Orlando. Lumea Disney este magnifica. Disney's Animal Kingdom Theme Park este un parc nou de aventura, plin de drama naturala a vietii in salbaticie. Epcot este un punct de atractie format din doua parti educationale si culturale concepute pentru a satisface simturile. Disney-MGM Studios permite vizitatorilor sa vada animatorii Disney si crearea personajelor minunate, intr-un tur organizat.

Vizitatorii orasului Orlando vor dori sa exploreze atractiile naturale, precum si cele fantastice, iar SeaWorld este un loc minunat pentru a incepe. Orlando ofera si atractii mai relaxante. Veti gasi aici Muzeul Stiintei si Muzeul de Arta, ambele impresionante. Deoarece NASA nu este departe, o familie se poate retrage, departe de agitatia din parcurile tematice, pentru a a vedea NASA Rocket Garden, apoi sa se relaxeze pe o plaja din apropiere, cum ar fi Cocoa.

Cina reprezinta o atractie in sine in acest oras, alocandu-i-se o multitudine de teme. Medieval Times Dinner si Tournament din Kissimmee va vor surprinde in mod placut. Disney's Pleasure Island sarbatoreste New Year's Eve cu lumini de laser si dans pe strazi. Church Street Station, in centrul orasului, este un festin pe timp de noapte, cu activitati gazduite de o varietate de cluburi si restaurante.

Zonele comerciale din Orlando sunt la fel de variate ca si atractiile locale. Suveniruri pentru dvs. si prietenii de acasa sunt usor de gasit. Centre de tip outlet si magazinele de fabrica abunda aici si ofera unele dintre cele mai bune chilipiruri din oras.

Orlando